O Sajtu MaliOglas.Info

Osnovne Informacije o sajtu MaliOglas.Info
Postavite brzo, besplatno i jednostavno sve vaše male oglase na sajtu MaliOglas.Info. Uz svaki mali oglas možete postaviti sve neophodne i potrebne informacije, kontakt podatke. Uz oglas mozete da postavite i fotografije, a po potrebi i lokaciju na mapi (ukoliko postavite tacnu adresu sajt ce automatski generisati mapu). Postavljanje oglasa je omogućeno i bez registracije kod nas, preko vašeg fb naloga.


Registracija i postavljanje oglasa
Neophodno je prvo da se registrujete na sajtu ili prijavite preko vašeg fb naloga. Tom prilikom na vaš email će vam stići mejl sa linkom na koji trebate da kliknete kako biste izvršili aktivaciju vašeg naloga. Odmah posle toga možete da se ulogujete i preko korisničkog kontrol panela na sajtu da postavite oglas (idete na opciju upravljanje oglasima / objavite vaš oglas).


Aktivacija oglasa na sajtu
Oglas koji prijavite nije odmah vidljiv na sajtu, neophodno je da administrator pegleda i deblokira  oglas kako bi se on pojavio u vašem nalogu. Tada vi iz vašeg naloga možete da upravljate oglasom i da ga aktivirate. Cim to uradite neophodno je i da proverite kako oglas izgleda na sajtu, kako bi po potrebi odmah izvršili potrebne izmene.

Ovo je uvedeno jer je ipak neophodna kontrola oglasa. Svakog dana dobijamo sve više oglasa, sve više posetioca imamo na sajtu i ne možemo da dozvolimo da se neodgovarajući oglasi i sadržaji pojavljuju na sajtu. Jednom dnevno deblokiramo i pustamo nove oglase na sajt.


Nije dozvoljeno:
- Nemojte duplirati oglase i ponavljati identične oglase
- Na svakih par dana brisanje oglasa i postavljanje identičnog ili sličnog
- Oglašavanje raznih aff. programa, reklamiranje aff. linkova...
- Nemojte pisati isključivo velikim slovima
- Mora uz oglas da postoji i opis tog oglasa